Diensten

Consultancy / Detachering

Mage
   
Applicatie conversies

Als het gaat om het converteren van uw Magic5 applicatie naar een Magic versie voor Windows beschikt Mage over de juiste mensen en in eigen huis ontwikkelde middelen om een dergelijk traject tot een succesvol eind te brengen waarbij de kosten onder controle blijven.

   
Web-enabling Al diverse complexe applicaties zijn door Mage op succesvolle wijze geschik gemaakt voor het internet. Niet alleen de conversie zelf maar ook de benodigde infrastructuur (webservers, brokers, etc) kunnen door Mage verzorgd worden.
   
Crystal Reports Middels Crystal Reports kunt u uw overzichten en rapportages op een meer efficiente en flexibele wijze genereren dan de mogelijkheden die uw applicatie daartoe biedt. Mage heeft uitgebreide ervaring in het beschikbaar maken van uw database t.b.v. Crystal Reports op een dusdanige manier dat uw medewerkers geen database experts hoeven te zijn om hierin hun weg te vinden. Wij kunnen uw organisatie assisteren in het aanleggen van voorbeeldrapportages en het instrueren van uw medewerkers.
   
Webdesign Toe aan een nieuwe website? Ook op grafisch/ontwerp niveau hebben wij de nodige ervaring. Eenvoudige statische website, of database gedreven informatie systeem? Mage kan het voor u realiseren.
(c) 2001-2012, Algemene voorwaarden Mage: Algemeen | Diensten | Programmatuur